O meni

Diplomirani pravnik bez iskustva  Priučeni marketingaš sa iskustvom  Govornik iz ubeđenja  Predavač iz ljubavi  Pisac početnik  Znatiželjni posmatrač sveta oko sebe  Večiti putnik, ne drži ga mjesto i bježi mu se često

Iako sam po obrazovanju diplomirani pravnik, u trenutku kad mi je u ruke dospeo KOSMODISK, odlučio sam da karijeru u struci, koja je trajala skoro punih devet meseci, zamenim onom u marketingu. Tako sam propustio priliku da saznam da li bih bio dobar advokat.

U početku sam morao da objašnjavam da se slogan „Izgleda šašavo ali deluje” odnosi na KOSMODISK koji uklanja bolove u leđima, a ne na mene lično. Posle je sve išlo lakše.

Jednom kada se desila, ljubav prema marketingu nikada više nije prestala, pa nisam više menjao područje svog rada, ali jesam svoju geografiju. Godine 1993. se iz Novog Sada selim u Ljubljanu, tako da „šašavi“ proizvod nastavlja da „deluje“ u Sloveniji, pa onda u Hrvatskoj, Makedoniji… tako počinju moje igre bez granica.

Na red dolazi novi „šašavi“ projekat – Top Shop. Iako TV prodaja nije bila potpuna novost, malo je onih koji su verovali da to može da bude ozbiljan biznis. Važno je da smo Sandi Češko, sa kojim sam već bio partner u kompaniji Studio Moderna, koja je vodila projekat Kosmodisk, verovali u to. Tada počinje vreme konstantnih putovanja, pa neki put više ne znam da li sad negde krećem ili sam tu upravo stigao. Nije bilo druge nego da prihvatim moto da „nigde nije tako kao svugde“. Tome sam ostao veran do danas.

Studio Moderna je izrasla u vodeću kompaniju za direktnu prodaju u srednjoj i istočnoj Evropi sa operacijama u 20 zemalja i 7 hiljada zaposlenih. Uhvatio me neki neizdrž i posle punih 20 godina odlučio sam da probam nešto sasvim drugo.

Nastavio sam da putujem, a počeo da pišem i govorim o temama koje me zanimaju. A imam i jednu novu priču. U vojvođanskom selu Mokrin sam jedno napušteno seosko imanje preuredio u Mokrin House, sa željom da to postane kuća ideja, dom u koji će dolaziti preduzetnici, kreativci i digitalni nomadi iz celog sveta da osmišljavaju, kreiraju i pokreću svoje projekate i da Mokrin postane globalno selo ucrtano na kreativnu mapu sveta. Znam da zvuči šašavo, ali ne mogu ja drugačije…

????????

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti