Politika Privatnosti

Naša web adresa je: iskusnipocetnik.com.

KOJE PODATKE O KORISICIMA PRIKUPLJAMO I ZAŠTO

komentari

Kada posetioci sajta na njemu ostavljaju komentare, mi prikupljamo podatke tražene u formi za ostavljanje komentara, kao i IP adrese i korisničkog agenta kako bi se prepoznao spam (neželjena pošta).

Komentari posetilaca sajta mogu biti proveravani kroz automatizovani servis sa detekciju neželjene pošte.

Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, taj komentar i njegovi metapodaci se mogu čuvati u neograničenom vremenskom periodu, kako bismo mogli da automatski prepoznamo i odobrimo komentare koji prate originalni komentar, umesto da svaki ponaosob moderišemo.

KOLAČIĆI

Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, možete odabrati da vaše ime, email adresa i web sajt ostanu sačuvani u kolačićima. To je radi pojednostavljenja procesa popunjavanja vaših podataka, tako da ne morate više puta da ostavljate iste informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

SADRŽAJ SA DRUGIH WEB SAJTOVA

Članci na ovom sajtu mogu imati ugrađen sadržaj (kao što su videi, slike, članci i slično) koji potiče sa drugih sajtova. Ovaj sadržaj se ponaša na isti način kao i na matičnom sajtu.

Ti sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće i dodatno praćenje, pa budite obazrivi u vezi svojih interakcija sa takvim sadržajem, uključujući i praćenje same interakcije ukoliko imate nalog pod kojim ste prijavljeni na tom sajtu.

KOJA SU VAŠA PRAVA U VEZI VAŠIH PODATAKA?

Ukoliko imate nalog na ovom sajtu, ili ste ostavljali komentare, možete zatražiti da vam pošaljemo dokument sa podacima koje smo prikupili o vama, uključujući bilo koji podatak koji ste nam ostavili. Možete zatražiti da uklonimo bilo koji vaš lični podatak. To se ne odnosi na podatke koje smo obavezni da čuvamo iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Ukoliko imate pitanja u vezi sa našom politikom privatnosti, možete nas kontaktirati.

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti