[Digital 2018] Branimir Brkljač: Svet digitalnog marketinga – taoci i izbeglice

Kakav je svet digitalnih komunikacija i zašto digitalni marketing više ne postoji je tema ovog govora na konferenciji Digital 2018 u Beogradu 7. 9. 2018. Kakva je sudbina tradicionalnih medija, ima li budućnosti za reklamne agencije i kako brendovi danas komuniciraju sa svojim kupcima samo su neka od pitanja na koja se ovde ukazuje.

Osim generacija rođenih u već digitalizovanom svetu i koje još nisu dobacile do punoletstva, ali kojima je taj svet prirodna sredina, svi drugi su se, hteli – ne hteli, u tom svetu zatekli i sami treba da odluče da li žele da ostanu taoci sveta koga više nema ili da prihvate da budu izbeglice i počnu da grade svoj život u tom novom svetu.

2 komentara

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

  • Odlično. Redko poslušam cel posnetek. Ali ga lahko uporabim pri svojih predavanjih?
    Airbnb je bil sponzor enega košarkarskega prvenstva (mislim, da v Parizu) in uporabljal panoje ( in TV…)

    • Hvala za komentar. Tačno je da te nove kompanije poput Airbnb i Ubera koje su u tradicionalne industrije ušle kroz mala vrata novih tehnologija i koje zahvaljujući njima imaju komunikaciju sa kupcima ugrađenu u sam proizvod, koriste i tradicionalne medije, ali to rade vrlo ograničeno i s vremena na vreme i definitivno im predstavljaju marginalni komunikacijski kanal.
      Što se prezentacije tiče, slobodno koristi sve što ti se čini zanimljivim i hvala ti na tome. Što se samog snimka tiče, prava na njega ima organizator konferencije, ali ne vidim da je to problem ukoliko navedeš izvor.

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti