[Digital 2018] Branimir Brkljač: Svet digitalnog marketinga – taoci i izbeglice

Kakav je svet digitalnih komunikacija i zašto digitalni marketing više ne postoji je tema ovog govora na konferenciji Digital 2018 u Beogradu 7. 9. 2018. Kakva je sudbina tradicionalnih medija, ima li budućnosti za reklamne agencije i kako brendovi danas komuniciraju sa svojim kupcima samo su neka od pitanja na koja se ovde ukazuje.

Osim generacija rođenih u već digitalizovanom svetu i koje još nisu dobacile do punoletstva, ali kojima je taj svet prirodna sredina, svi drugi su se, hteli – ne hteli, u tom svetu zatekli i sami treba da odluče da li žele da ostanu taoci sveta koga više nema ili da prihvate da budu izbeglice i počnu da grade svoj život u tom novom svetu.

2 komentara

  • Odlično. Redko poslušam cel posnetek. Ali ga lahko uporabim pri svojih predavanjih?
    Airbnb je bil sponzor enega košarkarskega prvenstva (mislim, da v Parizu) in uporabljal panoje ( in TV…)

    • Hvala za komentar. Tačno je da te nove kompanije poput Airbnb i Ubera koje su u tradicionalne industrije ušle kroz mala vrata novih tehnologija i koje zahvaljujući njima imaju komunikaciju sa kupcima ugrađenu u sam proizvod, koriste i tradicionalne medije, ali to rade vrlo ograničeno i s vremena na vreme i definitivno im predstavljaju marginalni komunikacijski kanal.
      Što se prezentacije tiče, slobodno koristi sve što ti se čini zanimljivim i hvala ti na tome. Što se samog snimka tiče, prava na njega ima organizator konferencije, ali ne vidim da je to problem ukoliko navedeš izvor.

This website is available in 🇬🇧 ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti

Prijavite se za objave sa bloga

Holler Box