Dobrovoljni prilozi za Nike

???????? THIS ARTICLE IS AVAILABLE IN ENGLISH

P. S.

Naša priča o Kolinu Kaperniku ovih dana dobija novi nastavak. Njegovo veličanstvo slučaj je hteo da se samo dan posle objavljivanja teksta „Kad klekneš na vreme”, pojavi vest kako je muzička zvezda Rijana odbila ponudu da u februaru sledeće godine nastupi u poluvremenu Super Bowl-a, finalne utakmice američke fudbalske lige NFL u znak podrške Kolinu Kaperniku. Super Bowl je inače najgledaniji američki televizijski događaj i mnogi brendovi snimaju TV reklame ekskluzivno za taj prenos. Zbog te i takve gledanosti poziv za nastup u poluvremenu utakmice se smatra vrhunskom privilegijom koju mogu da uživaju samo najpopularnije zvezde, a o finansijskom efektu da i ne govorimo

Ceo ovaj skandal sa Rijanom je tako postalo samo još jedno poglavlje u kome se ponovo prepričava ceo zaplet sa Kolinovim klečanjem tokom izvođenja nacionalne himne na početku utakmica NFL-a na kojima je igrao, zbog čega je bio suspendovan iz svog tima, a i cele lige i zbog čega još uvek vodi sudski spor sa NFL-om.

Strasti su se ponovo rasplamsale i naravno da je u priču ponovo uvedena i tema kontroverzne reklamne kampanje koju je Kapernik snimio za Nike. Javili su se i stari i novi zagovornici i kritičari ove kampanje, a Nike je, ni kriv ni dužan, mogao sa zadovoljstvom da broji nove količine pominjanja i šerovanja svog brenda. Po onom starom pravilu „Samo neka pričaju o meni, pa makar i dobro!”.

Rijaliti „Kapernik” će sigurno imati još svojih epizoda. Ali, već sada možete biti sigurni da će se o epizodi „Rijana” pričati i pisati i u vreme Super Bowl-a. To što ona toga dana uopšte neće biti u Atlanti, ne znači da neće biti prisutna. Uostalom, ne brinem se ja za nju, a sigurno se ne brine ni Nike. A i zašto bi, kada će dobiti milionske vrednosti promocije svog brenda na najskupljem medijskom događaju u Americi, i to – potpuno besplatno.

Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti