Na mladima svijet ostaje… čim o tome stariji donesu odluku [Weekend Media Festival 2018]

Kada govorimo o generacijskom jazu, svi se obično svrstavamo na jednu ili drugu stranu, u zavisnosti od toga kojoj generaciji pripadamo. Time nesvesno izbegavamo međugeneracijski dijalog koji je, zbog informatičko-tehnološke revolucije koja je promenila način na koji međusobno komuniciramo, potrebniji nego ikada.

Panel „Na mladima svet ostaje… čim o tome stariji donesu odluku” na Weekend Media Festivalu u Rovinju 22. 9. 2018. je bio prilika da se taj dijalog uspostavi. Iskusni početnik Branimir Brkljač je u svom stilu predstavio koji sve strahovi i nerazumevanja opterećuju generaciju onih koji su se zatekli u svetu novih informacionih tehnologija, jer u njoj neki od njih ne mogu da se snađu. Svoje lične i direktne odgovore su potom ponudili Alma Džafić, Tamara Kojić, Ante Toni Debelić i Matej Lončarić, kao pripadnici generacije koji su u takvom svetu odrasli.

Kada oni stariji pogledaju snimak panela shvatiće da će svet biti bolje mesto ako se što pre prepusti mladima, a ovi mlađi će biti inspirisani da hrabrije i odlučnije kažu šta misle. Vredno za pogledati i za jedne i za druge.

Ostavi komentar

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti

Prijavite se za objave sa bloga

Holler Box