Na mladima svijet ostaje… čim o tome stariji donesu odluku [Weekend Media Festival 2018]

Kada govorimo o generacijskom jazu, svi se obično svrstavamo na jednu ili drugu stranu, u zavisnosti od toga kojoj generaciji pripadamo. Time nesvesno izbegavamo međugeneracijski dijalog koji je, zbog informatičko-tehnološke revolucije koja je promenila način na koji međusobno komuniciramo, potrebniji nego ikada.

Panel „Na mladima svet ostaje… čim o tome stariji donesu odluku” na Weekend Media Festivalu u Rovinju 22. 9. 2018. je bio prilika da se taj dijalog uspostavi. Iskusni početnik Branimir Brkljač je u svom stilu predstavio koji sve strahovi i nerazumevanja opterećuju generaciju onih koji su se zatekli u svetu novih informacionih tehnologija, jer u njoj neki od njih ne mogu da se snađu. Svoje lične i direktne odgovore su potom ponudili Alma Džafić, Tamara Kojić, Ante Toni Debelić i Matej Lončarić, kao pripadnici generacije koji su u takvom svetu odrasli.

Kada oni stariji pogledaju snimak panela shvatiće da će svet biti bolje mesto ako se što pre prepusti mladima, a ovi mlađi će biti inspirisani da hrabrije i odlučnije kažu šta misle. Vredno za pogledati i za jedne i za druge.

Ostavi komentar

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

This website is available in ???????? ENGLISH

Društvene mreže

Najnoviji postovi

Ovim prihvatate našu politiku privatnosti